Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hemzseg az új karakterektől a TITANS 2. évadának új előzetese

Ideje, hogy Batman legyél!

Bruce Wayne, Deathstroke, Superboy és Aqualad is felbukkan a Titans sorozat 2. évadához érkezett új előzetesben.

A sorozat 2. évada is az első évadban felvezetett szárnysegédekre, a Dick Grayson féle, szépen lassan Éjszárnnyá váló Robin (Brenton Thwaites), Raven (Teagan Croft), Starfire (Anna Diop) és Beast Boy (Ryan Potter) koncentrál majd, de úgy tűnik, hogy az új évadban több szerep jut a Jason Todd-féle Robinnak (Curran Walters), Gerlének (Minka Kelly) és Sólyomnak (Alan Ritchson) illetve Wonder Girlnek (Conor Leslie) is, na meg végre valahára Bruce Wayne (Iain Glen) sem csak kósza látomásokban teszi tiszteletét.

Az évad fő antagonistája a jelek szerint Slade Wilson, vagyis Deathstroke lesz, de felbukkan Superman szárnysegédje, Superboy (Joshua Orpin) és annak Krypto nevű kutyája és Az Igazság ifjú ligájának egy újabb tagja, Aqualad (Drew Van Acker) is (aki természetesen Aquaman kifutófiúja), sőt Deathstroke (Esai Morales) szövetségeseként még Ravager (Chelsea Zhang) karakterét is bevezeti a széria.

A Titans 2. évada szeptember 6-án érkezik a DC Universe streamingszolgáltatásba.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<