Több helyszínes lesz a Sundance Filmfesztivál

Több helyszínen, az utahi Park City mellett New Yorkban, Ohióban, Tennessee-ben, Kansasban, Kaliforniában és Floridában is zajlik majd a januárban kezdődő Sundance Filmfesztivál, melynek szervezői hangsúlyozták, hogy a közönséggel szervezett vetítéseken betartják a távolságtartás szabályait és a filmeket online is elérhetővé teszik.

A 2021-es Sundance független filmes mustrát január 28. és február 3. között tartják meg hibrid formában.

Az idén zömmel az online térbe költöző fesztivál szervezői szerdán elmondták, hogy a virtuális közvetítések mellett autós mozik, független művészmozik és kulturális intézmények is helyet adnak a fesztivál eseményeinek Amerika-szerte.

Tabitha Jackson, a fesztivál újonnan munkába állt igazgatója a Variety.com hollywoodi portálnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy a Sundance minden lehetséges eszközzel segít abban, hogy a művészek alkotásai eljussanak a közönséghez.

A fesztiválon több mint 70 művet mutatnak be.

A debütáló filmeket a hagyományokhoz hűen közönségtalálkozók követik, majd két nappal később másodszor is meg lehet őket nézni fizetős online rendszerben.

Jackson megígérte, hogy december közepén bejelentik a fesztiválon szereplő filmek listáját is.

A rövidfilmek és független sorozatok mezőnyébe 50 rövid produkciót és négy sorozatpremiert hívnak meg. Ezeket a produkciókat a fesztivál alatt szintén online fizetős rendszerben lehet megtekinteni a fesztivál platformján.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart