Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Több mint száz színésznő meztelen képeit tette közzé egy hacker

Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna, Avril Lavigne és Selena Gomez mellett több más amerikai színésznő, énekesnő és modell meztelen képeihez és videóihoz jutottak hozzá hackerek, és elkezdték az anyagok közzétételét a neten.

Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna, Avril Lavigne és Selena Gomez mellett több más amerikai színésznő, énekesnő és modell meztelen képeihez és videóihoz jutottak hozzá hackerek, és elkezdték az anyagok közzétételét a neten. A támadást, ami úgy tűnik, száznál is több hírességet érint, az Apple rendszerének biztonsági hibája tehette lehetővé.

mezetelen színésznők
Jennifer Lawrence-ről hamarosan pornóvideó is érkezik

Több híres színésznő és modell fiókját törték fel azok a hackerek, akik a megszerzett privát anyagokat magyar idő szerint vasárnapról hétfőre éjszaka elkezdték kiposztolni a 4 chan fórumára.

Az anyagokat közzétevő hackerek azt állítják: a hírességek iCloud-fiókjaiba bejutva és iPhone-jaikat feltörve, tehát az Apple rendszerének biztonsági hibáit kihasználva jutottak a képekhez és videókhoz.

A hackerek listáján több mint száz ember szerepel, az itthon is ismertebbek közül Avril Lavigne, Amber Heard, Brie Larson, Farrah Abraham, Hayden Pannettiere, Hope Solo, Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kate Bosworth, Kate Upton, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Krysten Ritter, Lea Michele, Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Mary Kate Olsen, Rihanna, Scarlett Johansson, Selena Gomez, Teresa Palmer és Wynona Ryder, de a hírek szerint Jennifer Lawrenceről hamarosan egy pornóvideót is közzétesznek.

A képek és videók hitelessége nem minden esetben bizonyított: van olyan sztár, aki tagadta, hogy ő lenne a felvételen, néhányan azonban – köztük Jennifer Lawrence és Mary Elizabeth Winstead – már megerősítették, hogy valóban ők készítették azokat.

<