Filmek, sorozatok, kultúra

Több száz képregényt tettek ingyen elérhetővé

A The Walking Dead, a Marvel, a DC vagy éppen a Valiant-képregények univerzumába nyerhetünk betekintést teljesen ingyen.

A koronavírus-járvány apropóján és a Maradj otthon! kampány részeként most több száz – zömében angol nyelvű – képregény vált elérhetővé.

A képregények közt jelentős mennyiségű Marveles tartalmat találunk (Fekete Párduc, Vasember, a Galaxis őrzői stb.), mellette olyan címekből tölthetünk le, mint a The Walking Dead, a James Bond, a Hellboy, a Tini Nindzsa Teknőcök, Az Esernyő Akadémia, a Batman, a Stranger Things, a G.I. Joe, a Sonic, a Bloodshot, a Scott Pilgrim, a Street Fighter, a Hitman – A bérgyilkos, az Alien vs. Predator és ezzel messze nem soroltunk fel mindent.

Még egyszer: teljesen ingyenesen a Marvel, a DC vagy éppen a Valiant-univerzum legjobb darabjaiba nyerhetünk betekintést miközben olyan képregényekkel nosztalgiázhatunk, mint a G.I. Joe vagy a Street Fighter és olyan sorozatok alapjait adó képregényeket lapozgathatunk, mint a The Walking Dead.

A több száz, sőt majd ezer darabos gyűjteményt május 4-ig érjük el az Amazon által üzemeltetett Comixology nevű szolgáltatásban.

A műfajilag igen csak széles skálán mozgó kötetetek online olvasásához csak egy Amazon-fiókra vagy egy Comixology regisztrációra van szükség és mindenféle fizetési kötelezettség nélkül nekieshetünk az ingyenes kínálatnak legyünk a szuperhősök, a horror vagy éppen kalandsorozatok kedvelői.

Facebook
<