Tom Holland azt mondja, a korábbi Pókemberek nem szerepelnek majd a Pókember 3-ban

Már hosszú hónapok óta tart lázban sokunkat, hogy a Pókember 3. részére sorra castingolják a korábbi Pókember-filmekben feltűnő színészeket.

Az már egy ideje hivatalos, hogy Jamie Foxx Electroja és Alfred Molina Doktor Oktopusa is tiszteletét teszi a filmben, de egyes források Kirsten Dunst Mary Jane-jét és Thomas Haden Church Homokemberét is pedzegették, nem is beszélve a korábbi Pókemberekről, Tobey Maguire-ről és Andrew Garfieldról, akiknek szereplését mindenki nyílt titokként kezelte.

Kapcsolódó:

A Zöld Manó is feltűnik a Pókember 3-ban?

A fekete leves azonban a napokban jött, hiszen a Marvel egyik legnagyobb spoilergépének számító Tom Holland szerint ugyanis ne is számítsunk arra, hogy ők is szerepelnek a filmben.

“Hacsak nem titkolták el előlem a legmasszívabb információt, ami szerintem túl nagy titok ahhoz, hogy eltitkolhassák előlem.”

– mondta a színész az Esquirenek, szóval azért mégis csak van remény rá, hogy megjelennek, csak a Marvelnél már elég jól ismerik Holland szószátyárságát. Ezt a titkolózást alátámasztja az is, hogy Holland azt is hozzátette:

“Ez a folytatása lesz az általunk készített Pókember-filmeknek, de őszintén szólva fogalmam sincs, miről szól.”

Ez mondjuk némileg ellentmond annak, hogy nemrég arról beszélt, hogy ez lesz a legambiciózusabb önálló szuperhősfilm valaha. Vagyis akkor mit értett ez alatt?

Létezik, hogy a Marvel még Tom Holland előtt is titokban tartja a legkényesebb infókat?

Hamarosan megtudjuk!

Kapcsolódó:

Tom Holland bejelentkezett James Bond szerepére

Szólj hozzá