Tom Holland szerint a Pókember 3. a legambiciózusabb önálló szuperhősfilm valaha

Annak ellenére, hogy Tom Holland híres arról, hogy a spoilereket jobban szivárogtatja, mint egy hibás csap, amelyből csöpög a víz, manapság keményen igyekszik nem elszólni magát. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem beszélne a filmjeiről, most éppen a Pókember 3. került szóba, amellyel kapcsolatban nem kis szavakat használt.

“Mondhatom, hogy ez a legambiciózusabb önálló szuperhős-film, amit valaha készítettek. Leülsz, elolvasod a forgatókönyvet és már látod magad előtt az egészet és tudod, hogy sikerrel járnak. Ez igazán lenyűgöző. Még soha nem láttam ehhez hasonló önálló szuperhősös filmet, nagyon tetszik “- mondta Holland a Variety– nek a harmadik Pókember-filmről.

Az új filmnek, amelyet ezúttal is Jon Watts rendezett, még nem derült ki a címe vagy a hivatalos sztorija, de az biztos, hogy a Pókember: Idegenben eseményeit követi, amelyek azzal zárultak, hogy Peter Parker titkos identitása a világ elé tárult.

Az eddigi infók alapján elég súlyos multiverzális jelenlétre számítunk, hiszen Benedict Cumberbatch is majd felbukkan Doktor Strange-ként, de a különböző Pókember-filmekben szereplő karakterek megjelenése (Alfred Molina, mint Doctor Octopus vagy Jamie, mint Foxx Electro) is hivatalos már.

Szólj hozzá