csütörtök, január 28, 2021

Toplista: Ezek voltak a ValóVilág10 első hetének legnézettebb videói

-

- Hirdetés -

VV Gina, VV Mercédesz és VV Merci is kiemelt figyelmet kapott a nézőktől az első héten.

5. VV Gina kisfilmje

Az ötödik legnézettebb videó a héten VV Gina beköltözés előtti exkluzív interjúja volt, melyben a villalakó többek között a következőket árulta el magáról: “Nagyon jólelkű lány vagyok, de tudok nagyon gonosz is lenni, és ha velem szemben gonoszak az emberek, azt általában megbosszulom!” Ginát tehát nem kell félteni, ha konfliktusra kerül a sor!

 

4. Villámkérdések

A VV10pbBB játékosait beköltözésük előtt villámkérdésekkel teszteltük. Pénz vagy hírnév? Puha vagy kemény? Szőrös vagy szőrtelen? Az első 7 beköltöző őszintén válaszolt a kérdésekre…

 

3. VV Merci bedurvul

Emlékeztek, amikor VV Merci kiakadt VV Virágra? A Villa legfiatalabb lakója viselkedésével csapta ki a biztosítékot Mercinél, akinek a következő mondat is elhagyta a száját: “Szájba fogom vágni!”

 

2. VV Mercédesz kisfilmje

Bár a nézők szavazatai alapján VV Mercédesz bizonyult a legkevésbé aktív villalakónak, amiért neki kellett elsőként elhagynia a Villát, bemutatkozó videója sokak érdeklődését felkeltette. Íme Mercédesz kisfilmje! (A megfogalmazás nem feltétlenül fedi a valóságot, a nézők nagy része ugyanis nem tudta, hogy arról szavaz ki hagyja el a villát.)

 

1. VV Gina az első buliban

Végül a hét sztárja minden kétséget kizáróan a VV10 legelső bulija volt, ahol előkerültek VV Gina cickói, és a jakuzziban volt egy kis tipitapi is!

- Hirdetés -

Még több hír megtalálható a Filmsor főoldalán. Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Friss

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

39 évesen meghalt Jeanette Maus

Jeanette Mausnál 2020 áprilisában diagnosztizáltak vastagbélrákot.
A Hírstart ajánlata