Őrült összeget fizetett a Netflix a Tőrbe ejtve 2. és 3. részéért

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez – jelentette be a Netflix, miután megszerezte a produkció jogait. A folytatást már idén júniusban elkezdik forgatni Görögországban, írja a Deadline.

Tőrbe ejtve

A streamingszolgáltató nem árulta el, hogy mennyit fizetett a Rian Johnson rendezésében készült, nagy sikert aratott film folytatásáért. A deadline.com hollywoodi hírportál azonban úgy értesült, hogy az összeg megközelíthette a 450 millió dollárt (139 milliárd forintot), és ezzel a Netflix egyik legnagyobb értékű projektjévé vált.

A Tőrbe ejtve klasszikus bűnügyi film vígjátékelemekkel, amelyben balul sül el egy családi összejövetel és a családfő rejtélyes körülmények között meghal. A kiérkező magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig) feladata, hogy a hazugságok hálójából valahogy kibogozza az igazságot.

Az első film Rian Johnson rendezésében – Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon és Christopher Plummer főszereplésével – óriási siker volt, 311,4 millió dolláros jegybevételt generált a 40 millió dollárból elkészült produkció.

A szereplőgárdáról egyelőre csak annyit tudni, hogy Daniel Craig biztosan visszatér, illetve Rian Johnson fogja rendezni a következő részeket is. Johnsont a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában Oscarra és BAFTA-díjra is jelölték korábban a Tőrbe ejtve forgatókönyvéért.