Tóth Dávid nem elkeseredésében vállalta a Nagy Ő-t

Múlt héten derült ki, hogy a TV2 tizennyolc év kihagyás után, folytatja a Nagy Ő című párkereső műsorát. Noszály Sándor után, Tóth Dávid fog randizni a jelentkezőkkel.

“Őszinte leszek, kaptam hideget-meleget a barátaimtól, amikor megtudták, mire vállalkozom. Cikiztek, hogy nekik és szegény családomnak is azt kell majd nézniük, hogyan csajozom. Érthető, hogy ugrattak, de szeretném hangsúlyozni, én ezt kalandnak fogom fel, és nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét. Komolyan úgy gondolom, hogy a műsor által megtalálhatom azt a nőt, aki számomra az igazi lehet” – mondta Tóth Dávid a Story magazinnak, de azt is hozzátette, hogy egy másfajta Nagy Ő-t fogunk látni:

“Nem mellesleg egy olyan szándék is van bennem, hogy Nagy Ő-ként megmutassam, miként illik viselkedni, bánni a nőkkel. Ez egyfajta felelősségvállalás a részemről. Mélyen tisztelem a nőket, ezért például nem hagynám, hogy ők udvaroljanak nekem, és azt sem szeretném, ha versenyeznének értem! Egyenrangú felek leszünk, akik esélyt adnak egymásnak.”

Forrás 24