Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

TÓTH JÁNOS még jobban megzuhan a saját sorozatában

A Munkaügyekből ismert Tóth János (Mucsi Zoltán) élete válságba kerül: miután a munkahelyéről kirúgják, és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni, és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal (Csémy Balázs).

Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás útján. Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél, de helyzetükön nem könnyít a felbukkanó takarítónő, Valika (Bozó Andrea) és lobbanékony lánya, Szilvi (Rujder Vivien) vagy a kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal (Szabó Simon) sem.

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Borbála. A sorozat vezető rendezője Nagypál Orsi lesz, mellette Lakos Nóra dolgozik rendezőként.

A Tóth János a Duna TV-re érkezik, az 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozatot hetente, csütörtök esténként 20.30-tól tűzi műsorára a csatorna március 9-től kezdve.

<