Hír és közéleti magazin

Trilógiának készül a Hegylakó reboot

Chad Stahelski a John Wick első felvonásának társrendezője kapta meg a lehetőséget arra, hogy feltámassza a három évtizedes múltra visszatekintő Hegylakó-franchise-t, a rendező pedig a napokban elárulta, hogy már alapjáraton egy trilógia első darabjaként képzeli el az általa rendezett első részt.

Stahelski, aki maga is nagy rajongója a Hegylakó-univerzumnak azt is elmondta, hogy mitológiát kíván bővíteni és azt is kiemelte, hogy nem tudja elképzelni, hogy olyan Hegylakó-filmet készítsen, amiben nem a Freddy Mercury által vezetett Queen dallamai dominálnak.

Stahelski egyébként azt a Tyler Bates-t kérte fel a Hegylakó reboot komponistájának, akivel korábban a John Wicken is dolgozott és aki olyan filmeken dolgozott ilyen minőségben, mint A galaxis őrzői, a 300, a Watchmen vagy éppen a Kaliforgia címet viselő sorozat.

A rendező azt is elmondta, hogy a tévésorozatot sem hagyja majd figyelmen kívül, sőt a Star Wars mellett éppen a Hegylakó sorozat jelenti számára az inspirációt az univerzum- és mitológia-építésben.