Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

TRUTH SEEKERS – Sorozatot készítenek a Cornetto-trilógia főhősei

Paranormális horrorvígjáték 8 felvonásban.

A közelmúltban nem ez az első hasonló próbálkozás a zsáneren belül, de kétségtelenül figyelemfelkeltő hír, ha Nick Frost és Simon Pegg sorozatot készít.

Nicko Frost és Simon Pegg paranormális nyomozókat alakítanak majd a Truth Seekers (Igazságkeresők) címet viselő horrorkomédiában, amelyben kísértet járta templomokat, földalatti bunkereket és elhagyatott kórházakat járnak be, hogy bizonyítékokat szerezzenek különböző paranormális tevékenységekre, amit persze találnak is, sőt egy az egész emberiségre veszélyt jelentő titokra bukkannak.

Az egyelőre 8 félórás epizódra berendelt Truth Seekers az első televíziós sorozat, amit megvettek Simon Pegg és Nick Frost 2017-ben alapított közös produkciós cégétől, a Stolen Picture-től – emeli ki a Variety.

Simon Pegg és Nick Frost párosa a Cornetto Három Íze-trilógiávval lett híresen hírhedt, amely a Vaskabátok (Hot Fuzz), a Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead) és a Világvége (The World’s End) című klasszikusokból áll.
Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<