Hír és közéleti magazin

Uborkaszezon helyett

Ma is mutatunk sorozatelőzetesek és posztereket, elmondjuk a legérdekesebb szereposztások és fellebbentjük a fátylat a kulisszák mögül – és még a filmvilágba is kipislogunk egy kicsit.

Ma is mutatunk sorozatelőzetesek és posztereket, elmondjuk a legérdekesebb szereposztások és fellebbentjük a fátylat a kulisszák mögül – és még a filmvilágba is kipislogunk egy kicsit.

A Saturday Night Live-ból ismert Tracy Morgan súlyos autóbalesetet szenvedett New Jerseyben szombaton a kora reggeli órákban. A CNN értesülései szerint Tracy Morgan egy limuzinbuszban utazott, ami két kamionnal és egy SUV-val ütközött. A baleset egyik áldozata meghalt, további négyet pedig kórházba szállítottak.

A True Blood utolsó évadában újra feléled a kibékíthetetlen alapkonfliktus a vámpírok és az emberek között.

Minden magyarázat nélkül eltűnik a világ népességének 2 %-a. Három évvel később, New York egyik külvárosában Garcey rendőrfőnök próbálja fenntartani a rendet, ám a fogalom már érvényét veszítette. Na erről szól nagyjából A hátrahagyottak (The Leftovers), ami a legjobb nyári sorozat címéért száll harcba.

http://www.youtube.com/watch?v=EG2Xcj-axpI

Damon Lindelof egyébként elmondta, hogy a The Leftovers 98%-ban abszolút realisztikus dráma lesz, míg 2%-ban scifi. Úgy írta le, hogy a sorozat ugorja a világ lakosságának 2%-nak eltűnését követő reakciókat, hiszen 3 évvel a történések után játszódik. Vagyis egy olyan időszakot mutat be, amikor a világ majdnem véget ért, de mégsem ért véget. Amikor minden elkezd a rendes kerékvágásba visszatérni. De, ha az ember odafigyel, akkor arra lesz figyelmes, hogy 100 perc alatt kábé 2 percen át valami fura dolog történik – olvastuk a Sorozatjunkien.

De ha már a nyár legjobb sorozatát emlegetjük, érdekes dolog derült ki a tavalyi nyár legjobb, de legalábbis legnézettebb sorozatáról, A búra alattról. “13 résznek indult az egész, nem többnek. A végét pedig le akarták zárni rendesen, mert a CBS-nél senki nem bízott a produkció sikerében.” – mondta el Stephen King.

És ha már tavalyi nyár. Úgy néz ki semmi nem lesz a Siberia 2. évadából.

John Simm és Mira Sorvino főszereplésével a britek a hallhatatlanság titkát kutatják az Intruders című drámasorozatban. Naná, hogy várós!

A SyFy is az űrbe küldi főhőseit. Ha már ennyire nagy divat lett, reméljük ez kivételesen jó is lesz. Mert jó sci-fire mindig van igény. #Ascension

http://www.youtube.com/watch?v=QpDVwfiLNRM

És ha már SyFy, kapott egy egyperces előzetest a Légió című mozifilm alapjaira gyúró Dominion is, amelyben az angyalok és az emberek esnek egymásnak.

http://www.youtube.com/watch?v=y6G1Yz96gwY

A Szamizdat blogon találtuk egy nem is rossz válogatást a 25 legjobb magyar szinkronszínészről. Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy vannak benne hibák rendesen, na meg Kerekes Józsefet is nagyon hiányoljuk, de hát ez szubjektív. Azért érdemes ránézni.

Kapott egy posztert a Ray Donovan 2. évada.

ray_donovan_ver3

De a The CW iZombie-ja is igyekszik már most megfogni a rajongókat.

iZombie

A TNT The Last Ship-je pedig egy nagy béöffnek tűnik eddig, hiába a veretes színészgárda, a jó alapsztori meg Michael Bay.

last_ship_ver3

A magyar bulvárugar híre, hogy Stohl András nem igazol a TV2-höz, bár valóban megkereste a csatorna és állítólag egy tízmilliós ajánlatot tett le neki az asztalra. Kolosi Péter nyilatkozata szerint azonban terveik vannak a műsorvezetővel az RTL Klubon.

I slept with a celebrity ? azaz Lefeküdtem egy hírességgel címen jön Andy Cohen legújabb valóságshowja olyan emberekről, akik egy ágyba bújtak valamelyik Hollywood-i hírességgel.

A Trónok harcából frissen kihalt Pedro Pascal a Narcos című Netflix sorozatba szerződött le. És nekünk csak most esett le, hogy a csávó a Graceland Juan Badillo-ja. Mutatjuk is.

1x02-Badillo

Agnes Bruckner, Sandrine Hold és Mary Elizabeth Winstead pedig a The Returned című Les Revenants remake-ben tűnik majd fel.

Jackie Chan az Interpol bűnözés elleni kampányának nagykövete lett. Na ugye az a sok akciófilm végre gyümölcsöző lett.

Peyton Reed (Igenember, Szakíts, ha bírsz) lesz az Ant Man (Hangyaember) film rendezője. Hát nagyot fordult a világ a Hangyaember körül…

Tom Hardy és Benedict Cumberbatch között vacillál a Marvel, már ami a Doctor Strange című film címszereplőjét illeti. Egyik sem lenne rossz.

Arnold Schwarzenegger az új Terminator film forgatásán. Súlyos.

Arnold Schwarzenegger