Úgy tűnik megvalósul minden The Walking Dead-rajongó álma

A Fear the Walking Dead 6. évadában nem csak, hogy egymástól függetlenül követhetjük majd a szereplők életét, de komolyabb időugrások is lesznek, sőt Scott M. Gimple azt is megpendítette, hogy a Fear The Walking Dead idővonala felzárkózik a The Walking Dead idővonala mellé.

Amikor az 5. évadban búcsút vettünk a Fear The Walking Dead szereplőitől, akkor nagyjából 7 hónappal jártunk Rick eltűnése és 7 évvel a The Walking Dead jelenlegi eseményei előtt, de az az időkülönbség a 6. évadban eltűnik majd.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ennek mi az oka, amire egyből két válasszal is szolgálhatunk.

Egyrészt már a Fear The Walking Deadben is felbukkant a CRM, márpedig ez a szervezet a Rick Grimes nevével fémjelzett The Walking Dead-filmekben és az októberben rajtoló The Walking Dead: World Beyondban is fontos szerepet kap, másrészt meg azért, mert a The Walking Dead alkotói hatalmas dobásra készülnek.

Amióta elrajtolt a Fear The Walking Dead azóta rajongói vágyálom egy The Walking Dead-Fear The Walking Dead crossover, vagyis egy olyan rész, amelyben a két sorozat szereplői közösen szerepelnek – és nem csak egy-egy szereplő megy át a másik sorozatba. Nos úgy tűnik, még ennél is nagyobban gondolkodnak az AMC-nél.

A jelentések szerint egy Végtelen világok krízise-jellegű crossoverben gondolkodnak a csatornánál, egy olyan, több részből álló különleges televíziós eseményt készítenek, mint amit a The CW mutatott be tavaly decemberben illetve idén januárban, amikor az összes jelentős szuperhősét, a Batwoman, a Supergirl, a Flash – A villám, A  Zöld íjász és A holnap legendái szereplőit mind összeterelte egy 5 részes különálló történetért.

Ez az esemény persze csak akkor lehetséges, ha a Fear The Walking Dead idővonalát is felzárkóztatják a The Walking Deadhez, ami egyben azt is jelenti, hogy a Fear hőseit igencsak sokáig, tulajdonképpen évekig kínozza majd Virginia (Colby Minifie).

A THE WALKING DEAD teljes idővonala

A jelentés egyébként egy további, szintén korábbról származó spekulációra is okot ad, ugyanis a 6. évad első előzetesekor szárnyra kapott a pletyka, miszerint Madison is visszatérhet a Fear the Walking Deadbe, az ő visszatérésével pedig megvalósulhatna az a rajongói vágyálom, miszerint az anyatigris is ott feszítene a The Walking Dead szereplői oldalán.

Mit szólnátok egy ilyen televíziós eseményhez? Az is késő lenne, ha már holnap bemutatnák?

Szólj hozzá