Új előzetesen a Lucifer az Újvilágban 5. évadának folytatása

A Netflix közzétette a Lucifer az Újvilágban ötödik évadából még hátralévő részek hivatalos előzetesét. Tartsd vissza a könnyeidet, mert maga az előzetes igencsak epikus.

A Lucifer az Újvilágban ötödik évadának második felvonásában maga Isten érkezik a Földre. Titkok kerülnek napvilágra, hősies áldozatokra kerül sor, és a világ már soha nem lesz a régi. Bár Isten már egy korábbi epizódban is feltűnt egy rövid ideig, most az utolsó epizódok valószínűsíthető nagy gonoszaként hozzák be és a 24 sorozatból is ismert Dennis Haysbert fogja alakítani.

A sorozat középpontjában Lucifer Morningstar, maga a szó szerinti ördög áll, aki évek óta a Földön lóg és egy Los Angeles-i éjszakai klubot vezet, miután a Poklot magára hagyta. A pilot óta bárki, aki a Mennyből vagy a Pokolból felbukkant, világossá tette, hogy Isten nem elégedett Lucifer életmódjával és most, hogy fizikai formát öltött és meglátogatja a Földet, Luci Atyjának lehetősége lesz arra, hogy nemtetszését hangoztassa és valószínűleg tenni is fog valamit.

Össze fogjátok sz.rni magatokat, ha meglátjátok az előzetest” – mondta korábban Joe Henderson, a sorozat írója és producere. 

A Lucifer az Újvilágban sztárja, D.B. Woodside “kaotikusnak” írta le az új epizódokat, különösen Isten érkezése után.

Amikor Isten (Dennis Haysbert) megérkezik, nagy káosz jön” – mondta Woodside egy nemrég adott interjúban és azt is kiemelte, hogy a Lucifer az Újvilágban szó szerint két másodperccel  azután folytatódik majd, ahol befejeződött.

Az új Lucifer-epizódok május 28-án érkeznek a Netflixre, és lassan a rajongóknak  meg kell békélniük azzal a gondolattal, hogy a közelgő hatodik évad lesz az utolsó.