Új előzetesen a Wrath of Man, Jason Statham és Guy Ritchie negyedik közös filmje

Az MGM egy új felnőttekre szabott előzetest adott ki a hamarosan érkező akció-thrillerhez, Wrath of Man című filmhez. Az előzetes a film első hivatalos klipjével együtt érkezett, amely közelebbi betekintést nyújt Jason Statham “H”-ját illetően.

Az új előzetes határozottan kevésbé titkolózik H titkos indítékait illetően: a film a fia meggyilkolásával nyit, majd hősünk elmagyarázza, hogy meg akarja találni a gyilkosokat, és arra a tervre épít, hogy beszivárog egy páncélautó-gyártó céghez. A Wrath of Man című filmben Statham újra együtt dolgozik Guy Ritchie-vel, akivel már ezen a negyedik közös munkájuk (és már ész az ötödik is).

Ez a projekt komolyabb hangot üt meg, mint a korábbi együttműködések (lásd Blöff vagy A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső), Statham pedig az összes olyan keményfiús jellemvonást sugározza, amit az elmúlt évtizedekben megszokhattunk tőle.

A 2004-es Le Convoyeur című francia akcióthriller alapján a forgatókönyvet Ritchie, Ivan Atkinson és Marn Davies írta. Ritchie és Atkinson a produceri teendőket is ellátja Bill Blockkal együtt, akik mindannyian producerként működtek közre Ritchie 2019-es Úriemberek című filmjében és a szintén Statham főszereplésével készülő Five Eyesban is.

A stáblistán szerepel még Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, DeObia Oparei ls Niamh Algar is.

A Wrath of Man május 7-én érkezik az amerikai mozikba, magyar premierről még nincs információnk.