4 új Netflix-program ezen a héten, amire érdemes lesz ránézned

Új hét van, és ez rengeteg kiváló tartalmat hoz nekünk. Akár egy új thrillerre, akár fantasyre vágysz, a Netflixen ezen a héten biztosan megtalálod a neked való sorozatokat és filmeket.

Itt az ideje, hogy bemutassuk a Netflix négy legjobbnak tűnő sorozatát és filmjét, ami ezen a héten kerül fel a szolgáltató kínálatába.

Shadow and Bone – Árnyék és csont

Az év egyik legjobban várt megjelenésével kell kezdenünk, hiszen régóta vártuk már a Leigh Bardugo fantasy-könyvei alapján készült Shadow and Bone – Árnyék és csont sorozatot. A sorozat bár könyveken alapul, némileg összeolvasztja azokat, miközben kijavítanak néhány hibát is abból – legalábbis az ígéretek szerint. Bardugo korábban azt mondta, hogy regényei kezdetben a világról szerzett tapasztalatai alapján íródtak, és ez eleinte a sokszínűség hiányát jelentette, de azóta fejlődött. A sorozat állítólag ezen jelentősen változtat majd.

A történet szerint gonosz erők áskálódnak egy fiatal katona ellen, amikor felfedi varázserejét, amellyel egyesítheti világát. 

A Shadow and Bone – Árnyék és csont kiváló szereplőgárdával és gyönyörű vizualitással rendelkezik az előzetese alapján. Itt az ideje, hogy egyenesen a Grishaverzumba merüljünk, amire még rá is kontrázhatunk majd a Netflix Afterpartyban, amennyiben kicsit többet szeretnénk tudni erről a világról.

A sorozat 8 résszel április 23-án, pénteken kerül fel a Netflixre.

A Potyautas

Ezen a héten nincs olyan sok top film a Netflixen, de van egy, amire érdemes lesz odafigyelned. A potyautasban Anna Kendrick, Daniel Dae Kim és Toni Collette három űrhajóst alakít, akiknek küldetésük, hogy segítsenek életet teremteni a Marson.

A dolgok akkor válnak veszélyessé, amikor egy potyautast találnak az űrhajón. Potyautasunk haza szeretne jutni, de ez nem lehetséges, így velük tart a küldetésre. Aztán amikor katasztrofális események történnek az űrhajón, mindenkinek ki kell találnia, hogyan küzdjön a túlélésért. Vajon a Potyautas megadja a békét, vagy miatt lesz az egész küldetésnek vége?

Zéró

Ha szereted a szuperhősökről szóló történeteket, érdemes megnézned a Zéró című olasz sorozatot. A Zéró középpontjában egy fekete tinédzser áll, aki félénk, és szenvedélyesen szereti a művészetet. Amikor felfedezi magán a láthatatlanná válás képességét, választania kell, hogy mit akar kezdeni az életével:

Megtanulja-e irányítani az erejét, hogy megvédje a környékét, vagy inkább a művészi álmait követi, és mindent elfelejt?

Végül úgy dönt, hogy megmenti a környékét. És ez olyan barátságokhoz vezethet amire a legkevésbé számít.

A Zéró első ránézésre több, mint egy szuperhősös sorozat. Ez egy felnőtté válási dráma, amely a barátság, a személyiségjegyek és az álmok témáit járja körbe.

A Zéró sorozat 8 részes április 21, szerdától érhető el a Netflixen.

David Attenborough: Az élet színei

Ha családi program vágysz, akkor ezt jó eséllyel David Attenborough legújabb sorozata hozza el neked ezen a héten. A David Attenborough: Az élet színei a BBC és a Netflix legújabb koprodukciója.

Sokáig úgy gondolták, hogy egyes állatok színvakok, vagy csak fekete-fehérben látják a világot. Ez nem feltétlenül van így. Ez a sorozat azt vizsgálja, hogy az állatok hogyan használják a színeket a védekezéshez és a vadonban való boldoguláshoz.

A doku-sorozat innovatív technológia segítségével vizsgálja a színek fontosságát számos élőlény túlélése szempontjából. David Attenborough eddigi munkássághoz híven gyönyörűen megalkotott sorozat, és biztosan nagy sikert arat majd vele. 

A David Attenborough: Az élet színei április 22-én, csütörtökön már nézhető a Netflixen.