Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Új részletek derültek ki a THE MANDALORIAN sorozat főhőseiről

A szótlan főhős pontos kilétét persze továbbra is homály fedi.

 Az Entertainment Weekly összeállításának köszönhetően most néhány izgalmas részlet látott napvilágot a The Mandalorian előzetesében látott karaktereket illetően, persze ahogy a hivatkozott videóban némaságba burkolózó címszereplőről nem derült ki semmi, úgy ezúttal is titkolózott vele kapcsolatban a Disney.

THE MANDALORIAN – Előzetest kapott az élőszereplős STAR WARS sorozat

Szóval az EW cikkéből a

  • Pedro Pascal által alakított mandalóriai fejvadászról csak annyi derül ki, hogy magányosan szeret dolgozni, kötődik a tárgyaihoz és hogy van polgári neve – bár ez utóbbi ezúttal sem derült ki.
  • Giancarlo Esposito karakterét Moff Gideonnak hívják, és egy birodalmi szektor-kormányzóból lett hadúr, aki még mindig hadseregeknek parancsol, de egyéb ambíciói is vannak. Hogy ezek mik, azt majd a sorozatból tudjuk meg.
  • Gina Carano egy Cara Dune nevű figurát alakít, aki elit rohamosztagosból lett zsoldos, és – ismerős fordulat – átállt a Lázadók oldalára.
  • Carl Weathers Greef Cargát fogja játszani, aki a Fejvadászok Céhének vezetője. Nem mellesleg ő bízza meg a címszereplőt egy olyan küldetéssel, amelyet senki más nem akar elvállalni és talán senki más nem tudna elvégezni.
  • Taika Waititi pedig az IG-11 nevezetű fejvadász-droid lesz, akit sokan összetévesztenek IG-88-cal – pontosan úgy, ahogyan az előzetes nézői is. (IG-88 volt az egyik fejvadász, akit Darth Vader felbérelt A Birodalom visszavág-ban.)

Egyelőre ennyi derült ki, de már ebből is képet kaphatunk a nagyjábóli erőviszonyokról. A további részletek egy részére pedig legkésőbb november 12-én fény derül.

Fontos, hogy a Disney+ szolgáltatás a Netflix-szel ellentétben nem komplett évadot tesz majd egyszerre elérhetővé, hanem heti egy epizódot tűz majd műsorára az új sorozatiból, így a The Mandalorianból is.

Ha még több Star Wars-szal kapcsolatos hírre szomjazol, kattints ide.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<