Filmek, sorozatok, kultúra

Új sorozat: Négy esküvő és egy temetés az RTL Klubon

Új sorozat mutatkozik be az RTL Klubon, a Négy esküvő és egy temetés címet viselő széria szombat esténként, a Made in Karantén helyett lesz látható.

Maya vonzó és sikeres, de nem a magánéletben. Baráti társaságában mindenki elmondhatja ugyanezt magáról. Mindenki a nagy Őt keresi, a boldog házasságot, de újra meg újra csapdába kerülnek. A gyönyörű Ainsley, a sármos Craig, a félénk Duffy, az álmodozó Kash, a harcias Zara, a hűvös Gemma bonyodalmak sokasága után előbb-utóbb házasságra lépnek, hogy aztán csak az ásó, kapa, nagyharang válassza szét őket.

Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást, majd egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét…

Négy-esküvő-és-egy-teetés-sorozat-az-RTL-Klubon

A sorozatot Mindy Kaling és Matt Warburton készítette a Hulunak és tavaly júliusban mutatták be a digitális felületen.

A 10 részes romantikus vígjáték főbb szerepeiben Nathalie Emmanuel, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse, John Reynolds, Brandon Mychal Smith, Zoe Boyle és Sophia La Porta látható.

A sorozat egyébként már lassan fél éve ott porosodik az RTL Most+ kínálatban.

Az első epizód tartalma:

Maya egy amerikai szenátor mellett dolgozik New Yorkban. Számára rendkívül kellemetlen, hogy a nős politikus szeretője is. Szeretné hivatalosítani ezt a kapcsolatát, de a férfi ódzkodik attól, hogy elváljon a feleségétől, különösen hogy szenátornak készül. Ám kiderül a politikusról, hogy több vasat tart a tűzbe, ezért Maya szakít vele, ami a karrierjébe kerülhet. Eközben a legjobb barátnője, Ainsley esküvőjére hivatalos Londonba, ahol angliai barátai, és egykori egyetemista társai is várják. A repülőtéren elvész a bőröndje, amit egy pakisztáni férfi, Kash segít megkeresni. Rövid találkozásuk mindkettőjükre nagy hatással van. Nem sokkal később újra összefut Kash-sel, aki nem más, mint Ainsley vőlegénye. Kash nem tudja mitévő legyen, a szívére hallgasson vagy az eszére.

<