Filmek, sorozatok, kultúra

Új sorozatot készít a Drága örökösök alkotója

Hámori Barbara önállóan folytatja tovább, új napi sorozatot készít az RTL Klubnak.

Az RTL hivatalos oldala számolt be róla, hogy Hámori Barbara, a Drága örökösök egyik társalkotója hamarosan új napi sorozatot készít a csatornának.

A sorozatról egyelőre még semmit nem tudni, de úgy tűnik, hogy Hámori Barbara a ContentLab & Factoryval, hanem saját műsorgyártó cégével, a Scripted Productions nevű céggel gyárt ezentúl tartalmat az RTL Magyarországnak. Hámori Barbara korábban olyan sorozatok készítésében vett részt Kapitány Ivánnal és a ContentLab-bal közösen, mint a TV2- futó Korhatáros szerelem vagy a Drága örökösök.

“A ContentLabben eltöltött 5 év a szakmai életem egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb időszaka volt, hisz sok más televíziós műfaj készítése után a jelenleg legizgalmasabb műfaj, a fikciós gyártás és fejlesztés egyik legkiválóbb műhelymunkájában vehettem részt Kapitány Iván mellett. Nagyon hálás vagyok Ivánnak, amiért olyan sikereket tehettünk le az asztalra, mint A mi kis falunk, vagy a fent említett két sorozat.” – nyilatkozta Hámori Barbara a Sorozatwikinek.

Jelenleg az első, immár önálló új sorozatomon az RTL Magyarország megbízásából dolgozom. Ez egy nagyszabású új napi sorozat lesz az RTL Klubon, aminek a forgatókönyv fejlesztési, díszletépítési és casting munkálatai ezekben a hetekben zajlanak” – tette hozzá.

Az új sorozatról azonban egyelőre semmilyen részletet nem árult el, de reménykedünk benne, hogy a Drága örökösök színészei közül többen is visszatérnek.

<