Új Star Trek sorozat érkezik Strange New Worlds címen

A Star Trek: Discovery már túl van két kiváló évadon, a Star Trek: Picard pedig még inkább megtalálta a keményvonalas Star Trek-rajongók szívéhez vezető utat és ezek mellett még ott van kísérősorozatként a Star Trek: Short Treks is.

star-trek-discovery-gif

Tavaly kiderült, hogy Star Trek: Lower Decks címen egy felnőtteknek szóló animációs sorozat is készül, amelyet a Rick és Morty egyik írója Mike McMahan készít és egy Csillaghajó támogatószemélyzetének mindennapjait mutatja majd be.

Star Trek Lower Decks

Tervben van egy Michelle Yeoh főszereplésével készült sorozat is, amely a Star Trek: Discoveryben is feltűnt Philippa Georgiou karakterére koncentrálna, de a Star Trek: Section 31 címet viselő spin-off helyzetéről erről mostanában nem sokat hallottunk.

Star Trek Section 31

És ha mindez nem elég, akkor a CBS All Access újabb Star Trek-sorozatot készít Star Trek: Strange New Worlds címen, ráadásul a USS Enterprise fedélzetén fog játszódni, ami Pike kapitány (Anson Mount) vezetésével járja a galaxist a Kirk kapitány előtti időkben.

A sorozatot Akiva Goldsman és Gene Roddenberry készíti, Anson Mount mellett pedig Ethan Peck és Rebecca Romijn is szerepelni fog benne, előbbi Spockot, utóbbi Number One-t formálja meg.

Szólj hozzá