Új szerepben próbálhatja ki magát A Bridgerton család sztárja

A Bridgerton család sármos főszereplője, Regé-Jean Page lesz az egyik házigazdája a Saturday Night Live-nak.

Az SNL-re mindig is jellemző volt, hogy remek érzékkel választottak vendégelőadókat, házigazdákat. Regé-Jean Page választása is pont ugyanilyen jól átgondolt, hiszen A Bridgerton család globális sikerének köszönhetően jelenleg az egyik legnagyobb kisképernyős sztár a színész.

A színész a február 20-i adásban bukkan majd fel, érdemes lesz figyelni a Youtube-ot, már amennyiben kíváncsiak vagyunk arra, hogy a színész milyen komikus vénával rendelkezik, esetleg kifigurázza-e saját, A Bridgerton családban alakított karakterét, Simont.

Mi az a Satruday Night Live (SNL)?

Az SNL afféle szkeccs-show, egy komikus varieté műsor, amelyben a meghívott sztárok közéleti vagy éppen kulturális aktualitásokra reagálnak, komikusan, parodisztikusan. Minden adást egy meghívott vendég konferál fel, aki elmond egy monológot, ezután gyakran szerepel a jelenetekben is, ebben a szerepben tűnik majd Regé-Jean Page is.

A műsor 1975 óta van képernyőn, az USA-ban az NBC csatornán látható, de a videók a Youtube-nak köszönhetően hazánkban is egyre népszerűbbek.

A műsor különlegessége, hogy azt élőben közvetíti az NBC, vagyis ha a színész bakizik, vagy egy előre meg nem beszélt szöveget mond el, akkor az benne marad az adásban, amiből több esetben alakultak már ki kisebb botrányok.

Hirdetés
Birkás Icus
Birkás Icushttps://filmsor.net
30 év, 2 gyerek, több ezer film és sorozat. Meg egy kis tévé.

Kapcsolódó

Most népszerű