Újabb elképesztő hírhamisítás a TV2-n

-

A TV2 hírhamisítói a közmédiát megszégyenítő módon álltak csatasorba és már nem csupán arról van szó, hogy felköpnek ás aláállnak, ez a saját szemünkbe pisálás világcsúcs.

A 24.hu figyelt fel arra, hogy a Vajna-féle kereskedelmi csatorna nem akárhogyan szállt be a közmédia és a Habony-közeli lapok Vona Gáborral szembeni lejárató kampányába: azt a látszatot keltették, mintha a Jobbik elnöke elismerte volna, hogy évekkel ezelőtt részt vett melegbulikon, mindezt annak apropóján, hogy a Terry Black művész úr feltöltött egy fényképet a Facebookra, amelyről azt állítja, hogy 2003-ban készült Vonáról egy melegbuliban. (A valóság az, hogy 2009-ben készült egy sajtófotó pályázatra.)

Vona tagadta a homokosságával kapcsolatos utalásokat, beperelte Terry Blacket, és közölte: ő “büszke heteroszexuális”, a 2003 körüli időszakban viszont valóban járt értelmiségi körökbe, ami Orbán Viktor polgári köre volt. “Onnan egy idő után kiléptem, nem tudom, hogy folytatódott a kör munkája” – tette hozzá viccelődve.

A TV2 hírműsora ehhez képest úgy számolt be tegnap az ügyről, hogy bevágták a Terry Black által (is) közzétett fényképet, amin ugye Vona Gábor egy 2009-es Jobbik-rendezvényen közel áll egy neki gratuláló fiatalemberhez, akit át is karol, Vona fenti nyilatkozatát pedig ott vágták meg, hogy valóban járt értelmiségi körökbe, mintha ezzel Vona beismerte volna a melegorgiákat. A TV2 nézői tehát nem tudhatták meg, hogy valójában Orbán polgári köréről beszélt a politikus.

Ráadásul Novák Előd volt Jobbik-alelnök szavait is meghamisították: Facebook bejegyzése szerint ugyanis nem Vonán gúnyolódva tette ki a riportban bemutatott képet, hanem épp ellenkezőleg.

Kapcsolódó

Vajna Tímea még mindig nem kapta meg Andy Vajna örökségét

Lassan két éve, hogy Andy Vajna 74 éves korában elhunyt, de a filmproducer és üzletember özvegye, Vajna Tímea továbbra sem jutott hozzá az örökségéhez.

Duna-parti Hollywoodot akar Andy Vajna utódja

Az új filmügyi biztos a Varietynek beszélt a magyar filmtervekről.

Ezt lehet tudni eddig a Terminator 6-ról

A gyártó Paramount Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy az Egyesült Államokban 2019. július 26-án fogják bemutatni a 6. Terminator filmet. ...

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet