Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Újabb film készült a pedofilhálózatot működtető Jeffrey Epsteinről

Újabb dokumentumfilm készült a kiskorú lányokból szexrabszolga-hálózatot építő milliárdos, Jeffrey Epstein történetéből. A filmben nyolc olyan nő beszél, akiket a milliárdos szexuálisan bántalmazott, megerőszakolt.

A Netflix után a Lifetime is készít egy dokumentumfilmet Jeffrey Epstein bűneiről. Az amerikai pedofilhálózatot üzemeltető milliomos tavaly követett el öngyilkosságot a börtönben, ami azóta is számos spekulációnak ad alapot. Azonban a most kiadott előzetes inkább arra enged következtetni, hogy a Surviving Jeffrey Epstein inkább az áldozatok történetére fog fókuszálni, és az ő élményeiken keresztül bemutatni a férfit.

A film címében idézi a hasonló témájú a Surviving R. Kelly és a Surviving R. Kelly II: The Reckoning című filmeket, amik R. Kelly szexuális visszaéléseiről szóltak hasonló formátumban. Az előzetesben nyolc nő emlékszik vissza a borzalmakra, amiken átmentek a férfinak köszönhetően.

Epstein ügye egyébként még nem zárult le: hamarosan bíróság elé kerülhet Ghislaine Maxwell, aki a férfi fő bűntársa volt a pedofilszervezet működtetésében.

A Surviving Jeffrey Epsteint augusztus 9-én mutatja be a Lifetime.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Index
Ez is érdekelhet:
<