Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Újabb főszereplő távozott a Mintaapák sorozatból

A TV2 sorozata körül nagyon nincs rendben valami. Előbb egy frissen igazolt showrunner, majd Fenyő Iván, most pedig egy újabb főszereplő távozott, nevezetesen Szabó Kimmel Tamás.

“Szeretném megosztani veletek, hogy a Mintaapák c. sorozat folytatásában, már nem fogtok találkozni velem. Ez ügyben, jelenleg, további mondanivalóm nincs.” – írta ki Facebook-oldalán Szabó Kimmel Tamás, aki egészen idáig a jelenleg forgatási szüneten lévő sorozat szereplője volt.

A színész titokzatosan hozzátette, filmes- és egyéb munkáiról hamarosan tájékoztatást ad, ha itt lesz az ideje. “Márpedig lassan itt lesz az ideje” – írta.

https://www.facebook.com/szabokimmel/posts/1870182289778992

A TV2 nem tudott Szabó Kimmel Tamás döntéséről, így ők is tulajdonképpen a sajtóból értesültek róla, így azt sem tudni, hogy a lányát egyedül nevelő Dr. Molnár Tamás szerepére is újabb szereplő érkezik-e, vagy pedig a szereplőt kiírják a sorozatból. A Bors

A TV2 Mintaapák című sorozata körül egyáltalán nincsenek rendben a dolgok. Előbb Gát György producer lépett ki másfél hét közös munka után, majd kiderült, hogy a főszereplő Fenyő Ivánt kirúgta a sorozatból a TV2, de Szalai Géza karakterével továbbra is terveznek, őt Kamarás Iván fogja alakítani.

Mire visszatér a sorozat, már rá sem ismernek majd a szereplőkre a nézők…

<