Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Újabb horrorfilmen dolgozik James Wan

Ismét egy rövidfilmes alapokkal rendelkező horrort fog producerelni.

James Wanék szerint is vigyázni kell az éjszakai nassolásokkal.

James Wan elég elfoglalt ember. Decemberben jelenik meg legújabb rendezése, az Aquaman, továbbra is egyengeti a Démonok között-szériát (aminek következő két darabja az Annabelle 3. és a Démonok között 3. lesz), valamint producerként dolgozik két remake-en (Pókiszony, Rémkoppantók) és egy Netflixre érkező könyvadaptáción, továbbá a Mocsárlény-sorozat munkálatait is felügyeli.

Most pedig újabb munkát kapott: ő fogja producerelni Santiago Menghini Milk névre hallgató díjnyertes rövidfilmjének egész estét változatát, ami a New Line Cinema égisze alatt fog elkészülni. Menghini lehetőséget kapott arra, hogy megrendezze a filmet, a forgatókönyvet pedig Ben Collins és Luke Piotrowski (Super Dark Times) körmöli.

Menghini kisfilmjének sztorija szerint egy fiatal srác késő este a konyhába megy egy pohár tejért, ám mikor összefut álmatlan anyjával, rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. A rövidfilm trailere alant megtekinthető:

Wan számára egyébként nem ismeretlen terep a rövidfilmek adaptálása, hiszen az Amikor kialszik a fényt is ő felügyelte, és első nagy sikere, a Fűrész szintén egy rövidfilmből készült, amit ugyancsak a maláj származású direktor készített legjobb barátjával és alkotótársával, Leigh Whannellel, aki – szakítva a horrorral – megrendezte az év egyik legjobb filmjét, az Upgrade című scifi-thrillert.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<