Újabb Kémkölykök filmen dolgozik Robert Rodriguez

A hírek szerint Robert Rodriguez egy ötödik Kémkölykök filmen dolgozik, ami ezúttal egy reboot lesz, amelynek sztorija várhatóan egy új multikulturális kémcsalád köré fog épülni, írja a Hypebeast.

Az új filmet a Skydance Media égiszén belül készítheti el, ami egyébként már az ötödik lesz a sorban, hiszen a 2001-es Kémkölyköket követően elkészült a Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete, a Kémkölykök 3-D: Game Over és a Kémkölykök 4D: A világ is.

Robert Rodriguez nemrég arról beszélt, hogy sok megkeresést kap a családbarát akciófilmjeinek folytatásai kapcsán. „A családok most sok időt töltenek együtt… Mindenféle stúdiótól kaptam megkereséseket: indítsd újra a Kémkölyköket, készíts egy új Cápasrác és Lávalány kalandjait… Természetes, hogy nagyon akarják… Mindannyian otthon ülnek a gyerekeikkel.”

A Kémkölykök rendezője legutóbb a Netflixen jelentkezett családi akciófilmmel, az általa írt és rendezett Mindenkiből lehet hős azonban messze elmaradt a várakozásoktól az impozáns szereplőgárda (Pedro Pascal, Priyanka Chopra, Boyd Holbrook, Christian Slater) ellenére.