Hír és közéleti magazin
Picture shows: Tony (TATIANA MASLANY) **Possible Spoiler** Photo: Jan Thijs

Újabb klónnal támad a Sötét árvák második évada!

Az első évfolyam sikere után végre új részekkel jelentkezik a Sötét árvák az RTL Spike-on. A kanadai sci-fi-sorozat második évada még több izgalmat és fordulatot ígér, az eddigieknél is érdekesebb és összetettebb karakterekkel, például Tony-val, a transznemű művésszel. Természetesen őt is a született kaméleon, a produkció kedvéért féltucatnyi klón bőrébe bújó Tatiana Maslany személyesíti meg.

A hazánkban tavaly decemberben debütált futurisztikus sorozat főszereplőjét, pontosabban főszereplőit alakító Tatiana Maslany különleges színészi képességei láttán már az első évadban is leesett az állunk. Az 5 különböző karakter megformálása nem kis energiát és koncentrációt igényelt a kanadai tehetségtől, aki több interjúban is elárulta: minden új, általa alakított szereplő bevezetésénél legszívesebben likvidálna másik hármat, ahogy azt a klónok egyike, Helena, az ukrán bérgyilkosnő is tette a széria kezdetén.

Maslany kisasszony a saját bevallása szerint, ha nem színészkedéssel foglalkozna, gyerekpszichológusként képzelné el magát. Fiatal kora óta foglalkoztatja ez a tudományág. Igazi elemző típus, ezért a karakterek megformálásnál is mindig kiaknázza az egyes személyiségekben rejlő lehetőségeket, hogy a forgatáson minél hitelesebben tudja őket megformálni. Az átlényegülésnek azonban árnyoldalai is vannak: egy-egy forgatási nap végére Tatiana adrenalinszintje olyan magasra emelkedik és annyira túlpörög, hogy egész éjjel álmatlanul forgolódik az ágyában, vagy magában gondolkodva virraszt.

Annak ellenére, hogy a gyönyörű színésznőt néha teljesen kimeríti a temérdek karakter hiteles megformálása, újra és újra előáll ötletekkel, milyen személyiségekkel bővíthetnék még a klóncsapatot. Így született meg Tony, a transznemű művész profilja is egy, a stábbal közös, jó hangulatú vacsora után. Tony a második évadban csatlakozik a már eddig megismert francia, brit, amerikai, olasz és ukrán származású replikánsokhoz, hogy tovább folytassák a kutatást és felderítsék, honnan jöttek, ki és miért hozta őket létre – derült ki abból az interjúból, amit Tatiana a Collider.com-nak adott.

Aki eddig még nem kattant rá a Sötét Árvákra, azt a második évad biztosan „beszippantja”, hiszen a klónok, illetve az összeesküvések sötét és izgalmas világa ellenállhatatlanul magával ragadja az embert!

Sötét árvák második évad – Péntekenként 22.00 órától új részek az RTL Spike-on!