Újabb legendás szereplő térhet vissza a The Mandalorianban

-

Visszatérhet Mace Windu a Star Wars univerzumába – legalábbis egy rajongói teória szerint. Az elképzelés azután merült fel, hogy a Disney+ megerősítette, hogy Ahsoka Tano is felbukkan majd a The Mandalorian című sorozatban, melynek második évada nemrég kezdődött.

Ahsokát sokan halottnak hitték miután a 66-os parancs után rátámadtak saját klónkatonái, a Star Wars: A klónok háborúja című sorozatban. A padawan halálát ugyan nem láttuk, de a támadás után halottnak tetetve magát vonult száműzetésbe. Ezek után senkit nem érne meglepetésként, ha további halottnak hitt szereplőket is visszahoznának a Star Wars univerzumába.

Kit ismerünk még, akinek nem lehet megerősíteni a halálát?

– tették fel a kérdést a rajongók.

Hát Mace Windu, akit a Shitek bosszúja című filmben láthattuk utoljára, ahol Palpatine szenátorral megküzdve ő húzta a rövidebbet. Amikor Anakin árulása után lezuhan a mélybe, már elkönyvelhettük a jedi halálát – viszont a holttestét sose mutatták.

Ez a momentum ragadta meg a rajongók fantáziáját és kezdtek el azon gondolkodni:

mi van, ha Windu sem halt meg, csak elrejtőzött, és az árnyak közül harcolt a gonosszal? Hiszen többször is láthattuk, hogy a magasból való lezuhanás nem okoz nagyobb problémát egy jedilovagnak.

Tehát mi akadályozná meg, hogy a közkedvelt sorozatban visszatérjen sebesült arcát egy mandalóriai sisakkal elrejtve? – fejtegették a rajongók.

Ebben a videóban az egész elméletet pontosan meg lehet hallgatni angol nyelven:

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet