Újabb műsorváltozás: 40 perccel későbbre került a Jóban Rosszban

-

A múlt héten debütáló Csodadoktor 19:00-ról 10 perccel későbbre, 19:10-re kerül. Jó hír a török sorozat szerelmeseinek, hogy ezen kívül a TV2 Csoport be is duplázza a szériát, így minden hétköznap 20:15-kor egy második friss epizód is képernyőre kerül a produkcióból, írja a Sorozatwiki.

A Jóban Rosszban esti vetítését pedig 40 perccel későbbre pakolják és az eddigi 20:40 helyett, csak 21:20-kor lesz látható. Ezzel elkerüli a Keresztanyu epizódjait, ellenben nem ismétlik meg az előző napi epizódot az esti műsorsávban.

Kapcsolódó

Két új török sorozat is érkezik: Jön Az én lányom és A csodadoktor is a SuperTV2-re

Két új török sorozattal indítja az új évet a TV2 Csoport. A TV2 műsorán Az én lányom, a Super TV2-n A csodadoktor látható január 4-től.

Kiszállt a sorozatból a Jóban Rosszban egyik fontos szereplője

Három év után távozik a TV2 népszerű napi sorozatából, a Jóban Rosszbanból Bogdányi Titanilla: a színésznő elárulta, hogyan érinti, hogy karaktere kiszáll a sorozatból.

Különleges filmekkel ünnepli születésnapját a SuperTV2

Pontosan nyolc éve, hogy az elsők között indult el a TV2 Csoport kábelcsatornája, a Super TV2. Ebből az alkalomból most visszarepíti a csatorna a nézőket az indulás évébe, és novemberben hétvégenként csupa olyan film lesz látható, melyeket nyolc éve, azaz 2012-ben mutattak be.

A tévé fogja közvetíteni a londoni 6:3 digitálisan felújított változatát

Elkészült az 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol tévéfelvételének digitális, részben színezett változata, a felújított verzió premierje november 25-én, az Évszázad mérkőzésének 67. évfordulóján lesz látható a SuperTV2-n.

Most a címlapon

Poszteren Godzilla és Kong összecsapása

Hétvégén érkezik az előzetes a Godzilla vs. Kong mozifilmhez, amely márciusban egyszerre kerül majd a mozikba és az HBO Max streaming-szolgáltatás videótárába.

VV Merci szerint úgy néz ki, mint egy csöves

VV Merci eléggé kiakadt a saját külsejétől, szerinte ugyanis úgy néz ki, mint egy csöves.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

ValóVilág 10: Nem az baj, hogy pazarlunk, hanem hogy lebuktatjuk saját magunkat

A ValóVilág 10-ben ezen a héten különböző átnevelési programokban vesznek részt a játékosok, több-kevesebb sikerrel.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet