Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Újabb nagy időugrás jön a The Walking Dead 11. évadában

A The Walking Dead rohamléptekkel haladt előre az elmúlt időszakban és most egy újabb nagy időugrás következik.

A The Walking Dead 8. és 9. évada között majdnem másfél év telt el, majd a 9. évad 5. részét, vagyis Rick eltűnését követően újabb hat évet ugrottunk az időben. Az azóta eltelt időszak nagy részét a Suttogók elleni háború tette ki, de a hírek szerint az ellenük folyó küzdelemnek lassan vége és egy újabb jelentős időbeni ugrás következik a sorozatban.

A THE WALKING DEAD teljes idővonala

A mindig jól értesült WGTC-hez közeli források szerint a The Walking Dead 11. évadában is egy több éves időugrás következik, de az hogy pontosan ez mennyi időt ölel fel egyelőre nem világos, mindenesetre a forrás “hatalmas időugrásnak” nevezte a közelgő eseményeket.

A WGTC forrása ugyanaz, mint aki azt állította, hogy folytatják a Sikoly-filmeket (igaz) illetve, aki azt állította, hogy Ryan Reynolds szerepelni fog a Hobbs és Shaw mozifilmben (szintén igaznak bizonyult, ugye).

A pletykák szerint a jelentős időugrást Robert Kirkman képregényének lezárása is ihlette, hiszen az ominózus 193. számban 25 évet ugrottak előre az időben, hogy Kirkman bemutassa hogyan tért vissza a társadalom a normális kerékvágásba.

A hatalmas időugrás egyébként színészcseréket is hozhat, hiszen egyebek mellett a Judithot (Cailey Fleming) és az RJ-t (Antony Azor) alakító gyerekszínészeket is érinteni fogja a dolog.

Az egyik The Walking Dead-szereplőt már 18 színész alakította a sorozatban

Forrás WGTC
<