Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Újabb részletek derültek ki Naya Rivera haláláról

A vízbe fulladt, négy éves gyermekét még utolsó erejével megmentő színésznő nem állt sem alkohol, sem drog hatása alatt.

A kaliforniai hatóságok nyilvánosságra hozták Naya Rivera halálának okát: a boncolás eredményei alapján a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat színésznője balesetben vesztette életét, halálát fulladás okozta.

Naya Rivera holtteste a Piru-tóban

A Ventura megyei seriff hivatala közölte: a boncolás nem azonosított sem külső sérülést, sem betegséget, és nincs arra utaló jel, hogy Rivera alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt volna, amikor a baleset történt.

A hatóságok öt napig intenzíven keresték a Glee egykori színésznőjét, búvárokat, víz alatti drónokat is bevetettek a megtalálása érdekében. A rendőrség szerint még Naya Rivera és kisfia fürdőzött a szél miatti erős áramlások elsodorták a hajójukat, ők pedig nagyon távolra kerültek a hajótól. A színésznő utolsó erejével még el tudott úszni a hajóig, de már csak arra volt ereje, hogy a fiát a hajóba emelje, ő maga annyira legyengült addigra, hogy elmerült.

A Glee sztárjának Naya Riverának a holttestét, a sorozat másik főszereplőjének Cory Monteith halálának hetedik évfordulóján találták meg a Piru tóban – címlapképünkön is ők láthatóak.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<