Filmek, sorozatok, kultúra

Újabb színész csatlakozott a Mintaapákhoz

Száraz Dénes váltja Szabó Kimmel Tamást a Mintaapák 2. évadában.

A Jóban Rosszbanból, a Korhatáros szerelemből, az Ízig-vérigből, a 200 első randiból és számtalan színdarabból ismert Száraz Dénes kapta dr. Molnár Tamás szerepét a TV2 sorozatában.

„Kialakult a Mintaapák négyese, a TV2 nézőinek örömére ismerős arc tér vissza a képernyőre. Mészáros Béla, Kamarás Iván és Makranczi Zalán után Száraz Dénes csatlakozásával teljes lett az apák csapata. A júliusban kezdődő forgatásokon már Száraz Dénes alakítja dr. Molnár Tamás szerepét a sorozatban” – közölte a TV2 a Bors érdeklődésére.

Mint ismert, a Mintaapák sorozatból négy színész távozott. Először Fenyő Iván távozását jelentették be, majd egy hete, hogy Szabó Kimmel Tamással, Kovács Patríciával és Klem Viktorral nem sikerült megegyeznie a produkciónak. A színészek közösségi oldalukon írták meg rajongóiknak, hogy nem folytatják a sorozatot. A rajongók csak kapkodták a fejüket, aztán elindult a kommentcunami, a találgatás a közösségi médiában. A TV2 közleményében az állt, hogy két színésznél is komoly magatartásbeli problémák merültek fel. A Ripost köpködésről, stábtagok megalázásá­ról írt az eset kapcsán. Az is kiszivárgott, hogy a színészek igen jelentős gázsiemelést kértek, amit a csatorna nem teljesített. A rajongók néhány napig mérgelődtek, hogy miért kell lecserélni a kedvencüket, majd elkezdték találgatni, hogy ki lesz helyettük.

<