Filmek, sorozatok, kultúra

Újabb szörnyű tragédia John Travolta életében

Nehéz szívvel szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy gyönyörű feleségem, Kelly két év után elvesztette a mellrákkal vívott küzdelmét. Bátran harcolt a betegséggel, amiben sokak szeretete és támogatása segítette- írta az Instagram oldalán John Travolta.

Travolta és Kelly Preston

John Travolta életében ez a második tragédia. Előbb 16 éves fiát vesztette el, most pedig feleségét, az 57 éves gyönyörű színésznőt gyászolja, akit két év után legyőzött a mellrák. Ezt követően az ET Online írta meg a tragédia hírét, mely sokakat letaglózott.

Régen és most

Hozzátette azt is, biztos abban, hogy a tehetséges színésznő, imádott felesége érezni fogja a közönség szeretét még akkor is, ha ő már a kedves szavakra nem tud reagálni.

Kelly Preston

Travolta családjának a szóvivője kiadott egy hivatalos nyilatkozatot a People Magazinnak, mely szerint a színésznő 2020. július 12-én mellrákban elhunyt. Hosszú ideje kezelték már, de a gyógyszerek nem javítottak állapotán, így tegnap hajnalban örökre lehunyta szemeit.

Kelly Preston az Ikrekben

Kelly Kamalelehua Smith, ismertebb nevén Kelly Preston és John Travolta 28 évig voltak házasok, egy lányuk (Ella, 20) és egy 9 éves fiuk van. Az egyik gyermeküket 2009-ben sajnos egy tragédia következtében elvesztették. Jett mindössze 16 éves volt.

Remélem, hogy Travolta és családja most már békében élhet. Nem lesz több szörnyűség, amellyel meg kell küzdeniük. Kelly már az angyalok közt van, és gyönyörű arca fentről mosolyog szeretett rajongóira.

<