Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Újabb testvérsorozatot kapnak a Bosszúállók

A készítők hosszas keresgélés után, lecsaptak az Emmy-díjas, Tatiana Maslanyra, akit a közönség az Orphan Black – Sötét árvák című sorozatból ismerhet.

She-Hulk már több animációs sorozatban helyet kapott, sőt még regény is készült a karakterről, de élő szereplős változatban most először láthatjuk majd a Disney+-on.

Az 1980-ban kiadott She-Hulk képregényben mutatkozik be a védőügyvédként dolgozó Jennifer Susan Walters, az itthon Amazon néven ismert hős, Bruce Banner unokatestvére, akit egy baleset következtében Hulk gammasugárzással fertőzött vérével mentenek meg a haláltól. Így született meg She-Hulk, aki magában hordozza Bruce haragját és minden képességét.

She-Hulk-Tatiana-Maslany-Bosslogic-Fan-Art
A BossLogic már meg is álmodta hogyan fest majd Tatiana Maslany She-Hulkként

Mivel a készülő alkotás a Marvel világához tartozik, így várható, hogy egy-egy ismerős karakter, mint például a friss Emmy-díjas Mark Ruffalo is helyet kap a sorozatban, de biztosat egyenlőre nem tudni.

A rendezői székben Kat Coiro ül majd, a forgatókönyvet pedig Jessica Gao jegyzi, a premierdátumról pedig minden bizonnyal hamarosan lerántják a leplet.

Forrás Hirado.hu
<