Újabb Transformers-film készül

-

2017-ben bemutatott Transformers: Az utolsó lovagot és az Űrdongót követően újabb filmet mutatnak be a már több mint 5 milliárdot termelő Transformers-franchise-on belül.

Az új, egyelőre cím nélküli és biztosan nem a fősodorhoz tartozó Transformers-filmet a Creed II rendezője, Steven Caple Jr. fogja elkészíteni Joby Harold (Arthur király: A kard legendája) forgatókönyve alapján.

Egyelőre nem jelentették be, hogy milyen szereplőkkel és mikor kezdik el a forgatást.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet