Újból max sebesség – jön a Halálos iramban legújabb része

Bár a tragikusan elhunyt Paul Walker nélkül készült, mégis igazi filmes csemegének ígérkezik a 2021 nyarán a mozikba kerülő Halálos Iramban 9.epizódja, szóval pörögj fel, és kapcsolj maximàlis sebessègre, mert ezúttal is nem várt fordulatok és izgalmak várnak ràd. Az ismételten kasszasikernek ígérkező produkció legújabb része újabb meglepetéseket tartogat a rajongóknak és a sebesség urainak.

A 9.rèszt ezúttal Justin Lin rendezte, aki olyan mesterit alkotott, hogy a film sokak kedvence lesz. Az alkotónak a nevéhez korábbi két franchise is kapcsolódik, így ezúttal sem fog csalódást okozni a nézőknek.

A két epizód sok filmes listát vezetett, kitűnően szerepelt a mozikban és a kritikusoknál is. A Halálos iramban 9. része a jövő év legjobban várt filmklasszisa, melyet a UIP Duna Film forgalmaz, és ismét a mozikba csalogatja az autófanokat és a film rajongóit.

A várva várt 9. epizód cselekménye ezúttal nem egy helyszínen, hanem a világ számos pontján játszódik, ezzel is ösztönözve a nézőket az eddigi legizgalmasabbnak ígérkező fejezet megtekintésére.

Többek között bejárhatjuk Londont és Tokiót, Edinburgh-ot, Közép-Amerikát, de főhőseink Tbilisziben és Azerbajdzsánban is feltűnnek, hogy felturbózzák a hangulatot.  A jól ismert szereplőgárda mellett a legújabb epizódban a Grammy-díjjal jutalmazott Cardi B is szerepet kapott, míg Dom testvérét, aki egyúttal a film nemezise, az ex-pankrátorból lett hollywoodi sztàr, John Cena alakítja.

Az akciódúsnak ígérkező film cselekményébe is betintést nyújtunk: Dom Toretto családjànak élete veszélyben van. Amennyiben meg szeretné menteni Lettyt és a fiát, Briant, akkor el kell számolnia régi tetteivel is. A jól ismert csapat újra összeáll, annak érdekében, hogy sarokba szorítsák a tébolyult tervet kiötlő orgyilkost, aki emellett még vérbeli sofőr is.

Az ellenség most pedig nem más, mint  Dom eltűntnek hitt testvére, Jakob (John Cena), aki szövetséget köt Domék régi ellenfelével Cipherrel (Charlize Theron), annak érdekében, hogy bosszút álljon a fivérén, és megfossza őt mindentől, ami fontos neki.

Szólj hozzá