kedd, január 26, 2021

ÚR KERES HÖLGYET – Új sorozat a Comedy Centralon

-

Valentin nap alkalmából új sorozattal kedveskedik nézőinek a Comedy Central. A szórakoztató szitkom betekintést enged Josh Greenberg, a kissé naiv, ám annál romantikusabb srác kalandjaiba.

Az ifjú hősszerelmes mindent elkövet, hogy megtalálja a nagy Ő-t, miközben szürreális és bizarr helyzetekbe keveri magát… Az USA-ban már a 3. évadát taposó Úr keres hölgyet február 13-án 21:30-tól tripla epizóddal debütál a humorcsatornán.

A lapátra tett Josh nem adja fel, és rendületlenül keresi tovább a szerelmet. A rendkívül romantikus, ám annál bénább fiú, akinek a munkája és a lakása is bőven hagy kivetnivalót maga után – emellett a magabiztossága sem az igazi a lányok körül – szinte már megrögzötten kutatja következő barátnőjét. Az olykor szürreális, néhol kínos, máskor mulatságos helyzeteket sokszor csak nővére, Liz, és legjobb barátja, Mike segítségével képes átvészelni.

Az untig ismert párkapcsolati problémákat és konfliktusokat a túldramatizált, abszurd és extrém humorral feldolgozó epizódok egyszerre teszik ismerőssé, megdöbbentővé és felettébb szórakoztatóvá a Simon Rich The Last Girlfriend on Earth című novelláskötete alapján készült vígjátéksorozatot.

Akár kapcsolatban élsz, akár még keresed az igazit, nincs is jobb, mint sok-sok nevetéssel hangolódni a szerelmesek ünnepére: kedd este szurkoljunk együtt Joshnak, hogy megtalálja élete párját!

Február 13-án 21:30-kor tripla epizóddal startol az Úr keres hölgyet a Comedy Central műsorán!

Kapcsolódó bejegyzések

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

2021 legjobban várt filmjei (bemutató szerint)

Filmet néznél? Mutatjuk milyen filmek lesznek 2021-ben a magyar mozikban illetve a Netflix, az HBO Go és a többi streaming és VOD szolgáltatás online film felületén.

A Babilon Berlin 3. évadában a filmipar kerül górcső alá

Hosszú kihagyás után folytatódik a valaha készült legdrágább német sorozat, amely az ország 20-as éveibe, a weimari köztársaság káoszába tesz fordulatos kirándulást.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata