Hír és közéleti magazin

A Vacsorakirályban kiderült, mindenkinek jobb ha Tóth Andi a mikrofonnál marad

Tóth Andi volt a tegnap esti Vacsorakirály házigazdája. Kiderült, az éneklés sokkal jobban megy neki, mint a sütés-főzés.

Sokan gondoljuk úgy, hogy Tóth Andi egy tündér, de az már biztos, hogy nem a konyhában. A LifeTV-n futó Vacsorakirályban tegnap ő vendégelt meg más hírességeket, de a végeredmény nem lett az igazi.

Mondhatnánk, hogy Andinak nem voltak egyszerű vendégei, hiszen Róka Adrienne, Fecsó, Lotfi Begi és Pumped Gabó alkották a díszes asztaltársaságot, de a helyzet az, hogy ez ezúttal sem a zsűrin múlott.

A Sztárban sztár színpadán hétről hétre magabiztosan színpadra lépő Andi legutóbb a maximális pontszámot gyűjtötte be a TV2 műsorában, a produkciója a LifeTV főzős műsorában azonban a megszerezhető pontok felére volt elég.

Lazac pilótakeksszel

Persze már az elején sejteni lehetett, hogy baj lesz és nem azért, mert a vendégek konkrétan berúgták az ajtót… Tóth Andi úgy döntött a vacsora gluténmentes is lesz, meg nem is, a hozzávalók adagolásával is meggyűlt kissé a baja, így talán annyira nem meglepő, hogy ha a konyhában szárnysegédként közreműködő – a Holnap tali! című sorozatból ismert – Dobai Attila majdnem megfulladt az első darab kőkemény kekszben, ami egyébként a füstölt lazacfalatok mellé készült. A vasorrú bábát ajándékba hozó Pumped Gabónak mondjuk eléggé ízlett az előétel, a “Lazac pilótakeksszel” volt az este fénypontja.

A probléma csak ezután jött

Nem csak az előétellel, de a főétellel is meggyűlt aztán a baja az énekesnőnek. Andi sütőzacskóban sütött csirkecombokat, amit aztán leöntött egy jó nagy adag tejfölös sajtmártással, aminek a vége az lett, hogy az egyébként botrányosan olajos szaft a tejföllel összekeveredve lemosta a fűszert a csirkéről, aminek végül nem sok íze maradt. Andi ehhez tört krumplit készített, a vendégek szerint a végeredmény pedig olyan lett, mint egy menzás étel az általános iskolában, amire persze rásegített, hogy a tört krumplit pont úgy csapták rá a tányérra, mint a menzán. “Nagyon fűszeres?” – kérdezte Andi a vendégeit az első falatokat követően, akik egyébként éppen arra panaszkodtak, hogy az étel nem csak íztelen, de még hideg is volt

Persze a desszert még megmenthette volna az estét, azonban az első falat után mindenki letette a kanalat, még Pumped Gabó is, aki állítása szerint minden desszertet imád – de ez kifogott rajta.

Attól függ a pontozás, hogy mekkora a dekoltázs

A vacsora során meglepően kevés sztori került elő, egyedül Gabó döbbentette meg a többieket, amikor elmesélte, hogy a karantén alatt házibulikat tartott és ez idő alatt megtanult kicsit zenélgetni – bármit is jelentsen ez.

Gabó egyébként önmagához képest visszafogott volt (na majd házigazdaként), de azért azt megjegyezte, hogy nem rossz csaj Andi, még ha dekoltázsban nem is a legerősebb, a feneke nagyon rendben van. Persze a többi vacsoravendéget sem kellett félteni: Fecsó és Begi már az odaúton költöttek egy egysorost: “Attól függ a pontozás, hogy mekkora a dekoltázs.”

A véletlen úgy hozta, hogy ez tényleg összhangban lett: Andi két 2 és két 3 pontos értékelést kapott, vagyis már az első adás után borítékolható, hogy ebben a versenyben jó eséllyel azért küzd majd, hogy ne legyen utolsó.