Való Világ 7 72. nap – Bünti

A reggel természetesen Dennis farokfogdosásával indul. Nem tudom milyen kényszerbetegség ez, de valami neve csak van. Aztán szintén menetrendszerűen érkezik az első balhé is, ezúttal a kajarendelés miatt. Edina szerint Fanninak és Dórinak túl nagy az igénye, még szerintük Edina túl nagy betűkkel ír a táblára, ezért nem fér rá mindenki kívánsága. “Fél tábla, rajtuk kívül még vannak itt öten, rukkola meg lófasz!” Narancsot senki nem kért, Fanninak meg Dórinak is van bőven.

Reggel tesióra is van, Laciapu és Edinaanyu tart átmozgató edzést a kicsi fiának, akiről nem sokkal később lekerül az átok, még jó mert Dennis már annak is jobban örült volna, ha állami gondozásba adják.

De még Dennis büntijének feloldása előtt Laci és Fanni feszül egymásnak, aminek az a következménye, hogy Laci felhasználja Dennis szuperképességét és Fannit hat órára a szaunába száműzi. Fanni még utoljára megmártja Edina fogkeféjét a vécében, mert hát kultúremberek között ezt így szokás. “Nagyon csúnya dolog volt; előjött a pszichopata énem.”

Amíg Fanni egymagában műhisztizik, addig bent valami életre hasonlító dolog kezd kialakulni köszönhetően annak, hogy már megint kitaláltak valami orbitális faszságot a műsor készítői, hogy ne unjuk halálra magunkat.

“Oké, hogy fürkész, de mit fürkész?” Ezúttal cserkész, akaromírni fürkésztábort szerveztek, éljen. Ami majd, ha érdekes lesz, szólunk.

Hozzászólás