Vasvári Vivien lefejelt egy gerendát a Farm VIP forgatásán

-

Vasvári Vivienről mindenki tudja, nehéz olyan feladatot találni amitől meghátrál, hiszen minden egyes alkalommal erőn felül teljesít. A termelést segítő játék azonban rajta is kifogott, és megtörtént a baj, amire senki sem számított…

Vivi hatalmas lendülettel indult neki a feladatnak, amikor szó szerint fejbe vágta a játékszerkezetet segítő farúd. Az édesanya azonnal a földre rogyott a fájdalomtól. Vajon képes lesz folytatni a verseny sérülését követően?

Kapcsolódó

Nem zuhant be a Keresztanyu nézettsége, de volt hogy a Doktor Balaton megverte

A 2. heti nézettségi adatokat böngészve úgy tűnik, hogy a Keresztanyunak sikerült megtartania Doktor Balatonnal szembeni előnyét.

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne közülük essen ki egy férfi versenyző.

Pásztor Anna a megélhetésért táncolt a Dancing with the Starsban

Pásztor Anna a Blikknek mesélt arról, mennyire nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, saját állítása szerint kölcsönökből élt.

Köllő Babett a műsorvezetésről álmodozik

Demcsák Zsuzsától vesz magánórákat.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet