Vége a találgatásnak: Ivan Drago benne lesz a Creed 2-ben

-

Óriásit ütött bő másfél éve a Creed: Apollo fia, ami visszahozta a vászonra a legendás Rocky Balboa karakterét. Jövőre érkezhet a folytatás.

 

A korábbi pletykák után maga a Balboát alakító Sylvester Stallone erősítette meg, hogy a Rocky IV. kegyetlen és népszerű negatív alakja, Ivan Drago szerepelni fog a produkcióban. Ez természetesen értelemszerűen azt is jelenti, hogy Dolph Lundgren újra magára öltheti a komor szovjet harcos jelmezét. Könnyen eltudjuk képzelni, hogy ő lesz Adonis Creed (Michael B. Jordan) riválisának edzője.

Az első részt rajongói szeretete által naggyá tevő Ryan Coogler ezúttal valószínűleg csak executive producerként fog részt venni az alkotásban, viszont a produkció forgatókönyvét nem más írta, mint a nagy Sly Stallone, vagyis jogosan várhatunk szívbemarkoló, erőteljes sportdrámát

Kapcsolódó

Sylvester Stallone kilenc napig feküdt kórházban a Rocky IV. miatt

Utólag már vicces emlékeket elevenítettek fel a Rocky IV. kapcsán.

100 dolog – avagy a tárgyfüggőség komédiája

100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza. Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

Ezeket a Marvel-filmeket tervezték a kilencvenes években

Már jóval a Marvel Filmes Univerzum előtt, az 1990-es években szuperhősfilmekkel szerették volna elárasztani a mozikat. Nem jött össze, pedig volt pár izgalmas projekt.

Horror Park filmkritika

A Horror Park szinte mindenben klisés, még a helyszín sem teljesen új keletű, de legalább azon látszik, hogy elpepecseltek vele. Sokkal többet, mint a forgatókönyvvel.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet