Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Vége Sabrina hátborzongató kalandjainak, a 4. évad az utolsó

A Netflix és a showrunner Roberto Aguirre-Sacasa közös közleményben jelentette be, hogy a Riverdale kistesója idén elbúcsúzik a nézőktől.

Sabrina hátborzongató kalandjaiRoberto Aguirre-Sacasa nem túl szerencsés héten van túl. A Sabrina hátborzongató kalandjai alkotójának másik sorozatát, a szintén a Riverdale spin-offjának számító Katy Keene-t ugyanis alig egy hete kaszálta el a The CW, most pedig a Netflix is bejelentette, hogy az idén érkező 4. évad lesz az utolsó felvonása Sabrina hátborzongató kalandjainak.

Sabrina hátborzongató kalandjainak utolsó felvonása valamikor ősszel kerülhet a képernyőre, de Aguirre-Sacasa így sem marad majd munka nélkül, hiszen ő készít sorozatot a Frankenstein történetét megalkotó Mary Shelley fiatalkoráról (amelyben az írónő egyebek mellett saját rémkarakterére vadászik) illetve ő lesz az egyik alkotója a The Brides című szériának is, amelyben meg a modern kori Drakula három menyasszonyénak történetét ismerhetjük meg.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<