Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Végert ér a Supergirl sorozat, a 6. évad lesz az utolsó

A 2021 elején műsorra kerülő 6. évad lesz a Supergirl utolsó szezonja.

A zöld íjász idén ért véget, de úgy tűnik, hogy hamarosan egy másik szuperhőstől is búcsút kell vennie a nézőknek. A mindig megbízható TVLine információi szerint ugyanis a The CW a 2021 tavaszán képernyőre kerülő 6. évadot követően nem folytatja a Melissa Benoist címszereplésével készült Supergirl-t.

Supergirl

A Supergirl 2015-ben indult el az amerikai CBS-en, de a CBS profiljába nem teljesen illett, így később a többi szuperhőssorozat mellé a The CW csatornára költözött. Itt otthonra lelt, Melissa Benoist pedig nem csak a Supergirlben, de több más szuperhőssorozatban is feltűnt azóta a címszereplő alakjában.

Egyelőre sem a The CW, sem a színésznő nem kommentálta a hírt és persze az is kérdés, hogy a karakterek közül átkerül-e valaki a szintén a The CW-re érkező Superman és Lois című sorozatba?

Frissítés:

Melissa Benoist az Instagramon ismerte el, hogy a hír igaz. Mint írja,

Elmondhatatlanul jó látni azt, ahogy a műsor a fiatal lányokra hat, de nem csak rájuk, hanem rám is. Olyan erőt adott, amiről nem is tudtam, hogy megvan bennem. Reményt a legsötétebb napokon és azt is megtanultam, hogy ha összefogunk, sokkal erősebbek lehetünk.

<