Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Véget ért a Made in Karantén – egy szobasíelő az utolsó győztes

Az RTL Klub tehetségkutatójában megint volt minden: sok beküldött videó és egy kevés tehetségkutatás. Jövőhéten már egy romantikus komédia váltja.

Mint azt elsőként megírtuk most hétvégén került adásba a Made in Karantén című tehetségkutató utoljára.

A produkció vonal alatti nézettség mellett csak elvétve hordozta magában a tehetségkutató jelzőt, így talán nem is annyira nagy gond, hogy lekerül a képernyőről.

A mostani adást egyébként egy szobasíelő nyerte, ez a performansz kapta meg a hatodik milliót.

 

Ezen felül a műsorban egy család egy balesetet és egy koronavírus-szűrést animált játékbábukkal és játékautókkal, így mondva köszönetet az egészségügyi dolgozóknak.

 

Egy 29 éves fiatalember pedig száján kifújt gőztrükköket mutatott be.

 

Légtáncosok és rúdtáncosok is felbukkantak a Made in Karantén 6. adásában.

 

Hörcher László, az X-Faktor legendás gitártörője ezúttal a Made in Karanténban tört újra gitárt, ByeAlex és Gáspár Laci szeme láttára! Ezúttal azonban a biztonságos távolság megmaradt köztük!

 

És volt egy kis koronavírus-kompatibilis GTA is:

 

Összességében elmondható, sőt még az RTL programigazgatója is elismerte, hogy normális körülmények közt a Made in Karantén nem kerülhetett volna tévébe.

Persze a műsor gyártása nem volt költséges, a zsűri a hatodik adásban is ugyanabban a ruhában volt, így nyilvánvaló, hogy egy szuszra vették fel a hat adást, így a vállalhatatlan nézettség ellenére bukásnak azért nem nevezhető az RTL Klub műsora.

Jövő héten már egy sorozatot látunk szombat este, mint erről is beszámoltunk a Négy esküvő és egy temetés című széria kerül a képernyőre, ami szintén messze nem egy szombat esti főműsoridős széria, de az RTL Klub tartalékol a drágább és nagyobb nézettséget hozó műsoraival, hogy akkor lője el őket, ha helyre állt a piac és a hirdetők elkezdik önteni a pénzt reklámokra.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<