Véget ért a Nicsak, ki vagyok? 2. évada – ezek voltak a nagy leleplezések

-

A Nicsak, ki vagyok? 2. évadának fináléjában első körben a Babát és a Tigrist engedték tovább a zsűritagok, a Varjúnak kellett levennie a jelmezt.

Kamarás Iván és Makranczi Zalán volt a két tuti tipp, főleg előbbit emlegették sokszor a zsűritagok, de végül egyik tipp sem jött be, ugyanis Dobrády Ákos, a TNT frontembere volt a Varjú maszkja alatt.

Még hátra volt a Baba és a Tigris utolsó összecsapása és leleplezése.

„A legjobb rejtőzködő” a Tigris lett, vagyis elsőként a Babát leplezték le, amely álarc mögött Mihalik Enikő rejtőzködött.

A legvégén jött a Tigris leleplezése: Miss Bee és Fresh Andi volt a két tipp, de egyik sem talált: Metzker Viki volt a Tigris álarca mögött.

“Iszonyatosan jó élmény volt, kedves volt a stáb, sok mindent tanultam ebben a műsorban” – mondta a DJ.

Kapcsolódó

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

Sydney van den Bosch a TV2-n panaszolta el, hogy husinak nevezték követői

Nagy megrázkódtatás érte, el is kellett menni egy reggeli műsorba, hogy elpanaszolja.

Nem engedik az orvosok versenyezni az Exatlon legjobbját

Hazaküldték az orvosok Nagy Danit, akinek csak 24 futam jutott, de ezekből 20-at megnyert. https://filmsor.net/kiderult-ki-torte-ossze-magat-az-exatlon-3-evadaban/ „Az orvosok megvizsgálták a lábadat, de...

Három hét után látták magukat újra a tükörben az Exatlon bajnokai

Amióta elindult az Exatlon Hungary 3. évada, a Bajnokokra igencsak rájárt a rúd.

Most a címlapon

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A Hírstart ajánlata