Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

VÉGÍTÉLET – Újabb Stephen King klasszikusból lesz sorozat

Mást befejezést kap, mint a könyv.

A CBS az All Access nevű szolgáltatására adaptálja Stephen King Végítélet című eposzát, amely egy világméretű járványt követően az emberiség fennmaradásáért küzdő túlélők történetét mutatja be.

Stephen King regényében valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a kórt. A túlélők két táborra oszlanak: vannak, akik Abagail anyát, a 108 éves idős asszonyt, és vannak, akik a baljós, sötét lényt, Randall Flagget követik. Míg az egyik csoport a társadalom újraépítésén fáradozik, a másik fegyverkezik és katonákat képez ki. Hamarosan elkerülhetetlenné válik az összecsapás.

Hat főszereplőt már be is jelentettek, James Marsden (Westworld), Amber Heard (Aquaman), Odessa Young (A Million Little Pieces), Whoopi Goldberg (Apáca-show), Greg Kinnear (Kártyavár) és Henry Zaga (13 Reasons Why) már biztosan szerepelni fog a sorozatban, de a hírek szerint Marilyn Manson is feltűnik majd, ő alakíthatja Randall Flagget, Stephen King regényeinek egyik legfélelmetesebb gonoszát.

A The Stand című sorozat forgatókönyvét maga Stephen King írja, aki ígérete szerint a könyveshez képest egészen más befejezést fog írni a Végítéletnek.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<