Végre kiderült, hova jön Magyarországon A szökés 5. évada

-

Nem mintha a TV2-csoport lekommunikálta volna, vagy a Sajtószobában bármilyen ezzel kapcsolatos információ elérhető lenne, de a napokban már a Prime csatornán elkezdték promózni a Szökés 5. évadát, úgyhogy mondhatni hivatalossá vált, hogy nem a TV2-re, hanem a Prime-ra érkezik a sorozat 9. részes eseményévada.

Premierdátumot egyelőre nem kaptunk, de a korábbi ígéretek szerint nem sokkal az amerikai premier után megkapjuk a szériát.

https://www.youtube.com/watch?v=HyY1hanOte0&feature=em-uploademail

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet