Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Vérben áznak a főszereplők a The Walking Dead legújabb képein

Újabb képek érkeztek a The Walking Dead régóta várt epizódjához, a 10. évad 16. részéhez.

Kiváló képek érkeztek az október 4-én érkező The Walking Dead 10. évados kisfináléhoz, amelyre már lassan 5 hónapja várnak a rajongók.

A The Walking Dead 10. évadának 16. része az Egy bizonyos végzet címre hallgat és az ígéretek szerint egy sosem látott nagy összecsapásnak lehetünk majd szemtanúi, amelynek során a főhőseink a rájuk törő Suttogók által vezetett gigantikus zombihorda ellen vívnak majd meg – miközben a sorsdöntő összecsapás alatt többen egy új közösség felkutatásán fáradoznak.

View this post on Instagram

The Walking Dead 10×16 #TheWalkingDead

A post shared by Filmsor (@filmsor) on

Nemrég jelentették be, hogy a The Walking Dead véget ér a 11. évaddal, de a 11. évad extra hosszúságú, 24 epizódos lesz. Ezzel egyidőben az is kiderült, hogy egy újabb spin-offot indítanak Daryl és Carol karakterét követve illetve érkezik egy Tales of The Walking Dead című széria is, amely egy órás különálló epizódokból áll majd és más más szereplőket és történeteket mutat be.

Október 4-én, a The Walking Dead 10. évadának 16. részét követően kerül adásba a The Walking Dead: World Beyond és egy héttel később érkezik a Fear The Walking Dead 6. évada is.

<