Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Veszélyes jelenetet forgattak a Mintaapák 2. évadában

Kaszkadőr is kellett a minap a TV2 sorozatához, ugyanis Janó, Stohl András karaktere kizuhan egy építés alatt lévő ház erkélyéről, ahol nincs korlát.

Stohl András elmondta, hogy maga is megcsinálta volna a jelenetet, de a sorozat alkotói ezt nem hagyták, inkább kaszkadőrt hívtak.

“Egy hatalmas szivacs volt letéve, nem esett volna bajom, de itt más szempontok is vannak ilyenkor, és muszáj vigyáznom magamra. Az az igazság, hogy színészként a testemből élek, amire nagyon kell vigyáznom, ugyanis ha lesérülök, megállhat a munka, és ezt egyszerűen nem lehet kockáztatni. A producerek, a stáb nagyon ügyel erre, s az esélyét sem akarják megadni egy ilyen lehetőségnek, ezért is döntöttek a kaszkadőr mellett” – mondta a Borsnak a Janót alakító Stohl András.

A TV2 Tények riportjában a színész arról is mesél, hogyan készül fel egy forgatási napra, Száraz Dénes pedig elmondja, hogy milyen érzés volt számára csatlakozni a sorozathoz.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<